Tips til at finde det billigste kontantlån

28 April 2021 Silje Hansen

Denne artikel er for dig, som ønsker at indfri nogle af de ønsker og drømme, som du går rundt med. Det kan f.eks. være at udskifte din bil, købe dig en ny båd eller at kunne tage familien ud på den drømmerejse, som du længe har gået og planlagt.

Med et kontantlån er du skridt tættere på at realisere dine drømme. Her kan du frit bestemme, hvad pengene skal bruges på. Det kan også være, at du har planlagt at lave et nyt køkken eller badeværelse i hjemmet. Det kan også være at ejendommen trænger til en komplet maling af facaden eller et nyt tag, hvilket også er med til at gøre at huset holder sin værdi, eller i bedste fald får den til at stige.

Sådan finder du det bedste lånetilbud på et kontantlån

Der findes et utal af banker og online muligheder, som du kan vælge mellem, når du skal ansøge om et kontantlån. Der er dermed stor konkurrence om at få dig som kunde, hvilket kan komme til din fordel. Det er ikke altid at din egen bank kan tilbyde dig de bedste lånevilkår sammenlignet med de andre banker, når du ønsker et kontantlån. Der vil typisk også være krav til, at du har lagt et budget for nogle år frem samt er i stand til at gøre rede for, hvad pengene skal bruges på.

Når du skal ansøge om et kontantlån, er det vigtigt at sætte sig ind i de vilkår der er for lånet. Her er det basale, hvad du kommer til at skulle betale i rente om året, samt hvad der er gebyrer i forbindelse med lånet. Hvis du er i tvivl om, hvilket er lånene der er bedst eller billigst, kan du med fordel tjekke ÅOP eller de samlede kreditomkostninger.

Ikano Bank tilbyder de bedste lån

Et Ikano lån har flere gange vist sig at være det bedste og billigste lån de fleste kunne finde. 

Flere Nyheder