Find en god varmepumpe til den rette pris

04 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter måder hvorpå du kan spare penge på opvarmning af din og din families bolig? Så er der faktisk rigtig mange tiltag du kan udføre.

Mange bolig ejere vælger at efterisolere husets tag og ydermure for på den måde at forhindre varmespild. I samme anledning kan du med fordel skifte ruderne i husets vinduer ud med mere isolerende af slagsen. Og endelig kan du tage et kig på husets varmekilde.

Skift til en varmepumpe og spar masser af penge

Varmer du dit hus op ved hjælp af et slidt fyr eller måske dyre, ineffektive elektriske varmeapparater kan du med sikkerhed spare store summer på opvarmning af stuer og værelser ved at skifte til en varmepumpe. Samtidig kan du være med på den grønne omstilling og give dit hus en mere klimavenlig profil.

image

En moderne varmepumpe anno 2021 er det mest energieffektive – og dermed økonomiske – alternativ til henholdsvis fyret eller den elektriske radiator. Du kan regne med at skære op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af boligen ed en varmepumpe. Og så skåner du samtidig klimaet.

Vælg en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit fyr

Hvor en luft til luft varmepumpe primært er tænkt som en erstatning for elradiatoren er en luft til vand varmepumpe det oplagte valg hvis fyret skal skiftes ud. Med en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse vil du uden problemer kunne få opvarmet vand i hanerne og i dine radiatorer, selv i årets koldeste måneder.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Hvis du vil være sikker på at få mest mulig varmepumpe for dine penge bør du lade Amalo hjælpe dig med at vælge den rette. Amalo er et Københavns VVS firma som har stor ekspertise inden for varmepumper – læs mere på Amalo.dk.

More articles