Stærkt og lækkert hår med Kerastase

30 July 2019 Astrid Pedersen
Stærkt og lækkert hår med Kerastase

Er du på udkig efter en komplet hårpleje og styling serie? Så kan du med fordel undersøge udvalget hos Kerastase.

Fylde, glans og spændstighed med pleje og styling produkter fra Kerastase

Er du ude efter at skabe den absolutte fylde i dit hår ved hjælp af shampoo, balsam og styling produkter, findes der flere af slagsen hos Kerastase. Prøv for eksempel at skifte din normale shampoo ud med den lækre og blødgørende Bain Volumifique– en fyldegivende shampoo, som efterlader håret let, luftigt og rent, og som er utroligt drøj i brug. Til Bain Volumifique shampoo fra Kerastase hører naturligvis også en balsam, som plejer og genopbygger håret uden at gøre det tungt og klasket.

Derved bevares letheden og det løft, som giver den ekstra volumen. Til den efterfølgende styling kan du for eksempel anvende Mousse Bouffante eller den lækre Forme Fatale Styling gel. Kerastase Mousse Bouffante er en mousse, som kan bruges til alle hårtyper, og som efterlader dit hår med den perfekte form, samtidig med at den naturlige blødhed bevares. Forme Fatale er en gel, som ligeledes kan anvendes uanset hårtype. Forme Fatale gel bruges under føntørring og giver stærkt hold, som varer hele dagen – og natten med.

Pleje til problematisk hår med Kerastase

Lider du af hår, som har tendens til at fedte ved rødderne, eller en hovedbund, som ofte er kløende og skællende eller udviser andre tegn på irritation, findes der også Kerastase produkter, som adresserer disse problemer. Bain Vital Dermo-Calm er et kvalificeret bud på en lindrende, hypoallergisk shampoo til følsom hovedbund og tørt hår, der renser hovedbunden på skånsom vis.

Til det fedtede hår finder du Bain Divalent Specifique, som på én gang skaber balance i hovedbund og ved hårrødder og nærer de følsomme længder. Dit hår bliver blødt og skinnende uden tendens til at fedte. Du kan finde de lækre Kerastase produkter på smukkere.dk

Flere Nyheder