Spar penge ved at købe en ny iPhone 11 skærm

26 July 2021 Silje Hansen

Apple er et af verdens mest populære og sælgende brands i verden. Det er for mange en religion at vælge Apple’s produkter. Her har Apple særligt haft succes med at udvikle smartphones, tablets og computere i deres eget lukkede system. 

Hvis du kigger dig rundt i bybilledet, vil du med sikkerhed kunne spotte en eller flere, som render rundt med en iPhone. Det er uanset om det er den nyeste model eller en ældre model. Apple er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, hvorfor der er flere der beholder den gamle indtil den går i stykker. 

Hvis du selv har en iPhone og oplever et uheld, hvor der kommer en rids eller flænge i din skærm, kan det være dyrt at gå ud og købe en ny. Derfor vælger langt de fleste at reparere den eksisterende iPhone. Det kan også være givet godt ud, da de generelt også holder en høj værdi, selvom de er brugte og gamle. 

Hvad koster det at få lavet en skærm?

Har du fået ødelagt din skærm, så kan det godt betale sig at få sat en ny skærm i. Her kan du enten vælge at opsøge en mobilreparatør til at hjælpe dig eller gøre det selv. Langt de fleste vælger at gøre det selv, da det er en relativ nem opgave.

Først og fremmest skal du undersøge markedet for at finde den rette skærm til din iPhone. Der findes nogle gange flere muligheder til den samme model, hvorfor du skal være opmærksom på forskellen. Der kan være store forskelle i kvaliteterne og holdbarheden. 

Det er derfor en god ide at læse kundeanmeldelser om de forskellige produkter for at vælge den bedste løsning. 

Hvor finder du billige iPhone 11 skærme?

Er du i markedet for at finde en billig iPhone 11 skærm, kan du med fordel besøge phone-parts.dk.

Flere Nyheder