Hos DBA biler finder du de biler, du søger!

19 January 2020 Anders Lundtang Hansen
Hos DBA biler finder du de biler, du søger!

Vi kan sådan set godt forstå, hvis du ikke lige tænker på DBA – Den blå avis – som det sted, hvor du skal begynde at lede efter biler.

Der findes jo mange andre steder, som man nok ville tænke på som det mere indlysende at tjekke biler ud, som kan være hos bilhandlere, automekanikere, ophuggere og mere velkendte hjemmesider, der også sælger biler fra forhandlere og private.

Men måske er det også lidt et forstokkent syn på, hvor man partout skal hen at lede efter biler; for bare fordi en hjemmeside eller en forhandler har anciennitet, så er det jo ikke sikkert, at de stadig klarer det med at skaffe en en bil bedst?

Eksempelvis kan de have haft så stor tidligere succes, at de ikke har overvejet at følge tiden, men stadig tror, at de bare kan hvile sig tilbage og afvente de faste kunder, som kan lide at komme ud til forhandlerne og kigge på biler.

For det første er den slags kunder en uddøende race, og så begynder selv disse at kigge mere på nettet efter biler.

For udvalget af biler på nettet er markant større, end hvis man kører ud til forhandlere og spilder tid, krudt og benzin på at lede efter en egnet bil – forgæves.

Og så kan man i ro og mag lede efter den rette bil derhjemme og tage ud til den private ejer eller forhandleren og kigge nærmere, uden man gør dette uden held.

Det er desuden markant billigere at handle biler på blandt andet DBA biler, end det er via autoriserede forhandlere.

Godt nok er der mere garanti med her ofte, men prisen kommer så også til at være derefter, og mange mennesker oplever da heldigvis også en god handel på nettet via private.

Så måske er det hos DBA biler, du skal gøre dit næste fund af en bil.

Flere Nyheder