Fliser i Holstebro – søger du hjælp til udførsel?

13 October 2020 Anne-Mette Hansen

Fliser kan bruges til bad, køkken, entré, bryggers og andre steder i boligen. Det ser altid godt ud med en moderne klinke eller en eksklusiv flise. Men hvad med selve flisearbejdet? Er det noget, du vil klare selv? Eller skal du have professionel hjælp til det? Skal du have lagt fliser i Holstebro? Læs med her.

Flisearbejde – gør det selv vs. professionel udførsel

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Nogle af dem er:

* Pris – det koster naturligvis mere at få en professionel til at lægge dine fliser. Men du skal også tænke på, at du helt sikkert ville ende med at bruge mere tid på det selv. Du skulle inddrage din ferie eller tage fri for arbejde eller bruge dine aftener eller weekenden på at udføre flisearbejdet.

* Kvalitet – er du ikke den store håndværker? Så bliver resultatet altså næppe helt lige så skarpt, som hvis du får en dygtig murer til at lægge dine fliser. Du får også ro i sindet omkring, at arbejdet er udført forsvarligt og med stort fokus på kvalitet – når du vælger en professionel. 

* Tid – får du en professionel murer til at ordne dine nye klinker eller fliser? Jamen, så tager det bare langt kortere tid, end hvis du selv skulle i gang. Du er jo ikke uddannet murer? Nej, vel. Mureren ville helt sikkert også bruge lang tid på at udføre netop dine arbejdsopgaver. 

Få inspiration til dine nye fliser

Hvordan skal dine nye fliser se ud? Du kan ofte få meget inspiration online. Men du kan også spørge din håndværker, om han/hun har en rigtig god idé. Så får du også bedre indsigt i, hvad der kan lade sig gøre, og om det er realistisk inden for dit budget. 

Nogle fliser og klinker er bare rigtig dyrere. Derfor kan du nogle gange skulle gå på kompromis med materialerne. Det duer jo ikke, at der kun er klinker i halvdelen af bryggerset?

Read more