Creme mod rødme – find den online

21 July 2020 Astrid Pedersen

Rødmen i huden kan være tegn på sensitiv hud, som har brug for ekstra opmærksomhed. Dette betyder ikke at du skal provokere huden ved konstant at vaske den og smøre den ind på ny. Dette vil i værste fald blot gøre problemet værre.

I stedet bør du sørge for at bruge creme som er velegnet til at berolige og nære den sensitive hud. På den måde vil din rødme sandsynligvis fortage sig i løbet af kort tid.

Hvordan behandler jeg rødme i huden?

Ud over det at din hud har brug for ro, kan du pleje den med en særlig creme mod rødme. Denne type creme vil typisk indeholde vigtige vitaminer og mineraler som nærer huden og styrker dens naturlige forsvar. Hos Smør Dig Ind finder du den berømte creme mod rødme Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme med aktive ingredienser som både dæmper rødme og irritation og samtidig sørger for at dække de røde områder på en fin og diskret måde.

Hvem er Smør Dig Ind?

Smør Dig Ind er en online forhandler af hudpleje produkter – her under sol beskyttelse – fra nogle af de bedste brands. I den online shop finder du lækre og hudvenlige cremer, lotions og salver fra producenter så som Hemp Nation, Australian Gold, Botanical, Rosalique, Salcura og Caribbean. Smør Dig Ind fører flere produkter inden for kategorierne sol creme, bronzer, after sun, hamp creme, selvbruner og så selvfølgelig plejende creme mod rødme.

Når du handler hos Smør Dig Ind får du gratis levering på alle bestillinger over 349 kroner, og hurtig forsendelse over hele landet. Du bestemmer selv om du ønsker dine varer leveret til din egen adresse eller til en pakkeshop i nærheden af dig.

Du kan se det store udvalg af creme mod rødme hos Smør Dig Ind i den online shop på smoerdigind.dk

Flere Nyheder