Undgå ejendomsmarkedets faldgruber med en boligadvokat

11 March 2018 Astrid Pedersen
image

editorial

Der er mange fordele ved at vælge at anvende en boligadvokat, når man leder efter en ny bolig. Uanset om du er i markedet efter et hus eller en lejlighed, og uanset om du ønsker at købe en ejerbolig eller en andelsbolig – eller måske et fritidshus eller en byggegrund – bør du sikre dig, at der er styr på det rent juridiske. Og det er her, boligadvokaten kan træde til.

Få hjælp til at undgå fælder på ejendomsmarkedet med en boligadvokat

Når du skal købe hus eller lejlighed, er selve handelen ofte omgivet af en stor mængde dokumentation, som det er vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i. Det er ikke nok at læse og forstå salgsopstillingen og købsaftalen – man bør også kende til lokalplanerne i området samt diverse servitutter og klausuler, eens nye bolig kan risikere at være behæftet. Det kan for eksempel dreje sig om byggeprojekter, som kan påvirke værdien af boligen, eller hjemfaldspligt for ejendommen, som tillader kommunen at tilbagekøbe lejligheden til dens originale salgspris. Det sidste kan i sagens natur få meget alvorlige konsekvenser for din økonomi, skulle det blive effektueret.

Her kan boligadvokaten hjælpe. En boligadvokat har særlig uddannelse i – og erfaring med – at gennemskue dokumentation, som vedrører handel med fast ejendom. Og skulle der være forhold i denne dokumentation, som kunne risikere at påvirke din beslutning om køb, vil din boligadvokat holde dig adviseret herom. Således kan du undgå grimme overraskelser, som kan opstå, efter at slutsedlen er skrevet under, og skødet står i dit navn. På det tidspunkt klapper fælden nemlig – der er ingen fortrydelses- eller reklamationsret på huse eller lejligheder.

Find dygtige og kompetente boligadvokater på nettet

En boligadvokat behøver ikke koste en formue, og er under alle omstændigheder ikke noget, du bør spare væk. På eboligadvokat.dk finder du dygtige, faguddannede boligadvokater til faste, lave priser.

More articles