Skab en fest med papkrus med dit eget logo!

12 January 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

..og alverdens andre skønne reklameartikler. Hvis du f.eks. holder åbent hus, har et event i din butik, tager på messe med dine produkter eller noget helt fjerde. Der er mange gode anledninger, hvor du kan gøre reklame for dig selv med smarte reklameartikler – som papkrus med logo på. 

De bedste reklameartikler 

Hvad er de bedste reklameartikler egentligt? Og hvilke formål kan de bruges til og hvornår? Læs med i denne korte guide, hvor vi ser nærmere på nogle af de typiske reklameartikler, som virksomheder bruger. 

1. Papkrus med logo

Papkrus er smarte at bruge, hvis du skal afholde et event. Det kan godt være, at det ikke er noget, som kunden tager med hjem igen. Men måske bliver drikkevaren taget med ud på gaden, ind i et storcenter eller til en anden del af messen. Det giver dig altså stor exposure, og dit logo bliver set mange steder af mange mennesker.

2. Kuglepenne med logo

Hvis du gerne vil sende dine kunder hjem med noget efter messen eller kundebesøget hos dem, så skal du vælge kuglepenne med logo. De er forholdsvis billige, men de bliver brugt utrolig meget efterfølgende. Alle kender det dér med at mangle en god kuglepen, og så prøver man den sidste man fik – og bum! Så bruges den måske i et halvt år!

3. Balloner med tekst, logo eller motiv

Balloner er en super god reklameartikel, hvis du skal skabe blikfang. Det kan være, hvis du holder et event, er på messe eller har udsalg i din butik. Du kan sågar også sende kunderne hjem med en ballon. Det vækker helt sikkert opmærksomhed rundt i byen. Har den dit logo eller dit tilbud på, så kan du sikkert godt forvente at se nye kunder i butikken snart. 

Opdag en verden af reklameartikler hos denne online shop: https://hansbruun.dk/reklameartikler/papkrus/.

More articles