Skab de rigtige rammer med flotte selskabslokaler

31 October 2022 Camilla Sørensen

editorial

Selskabslokaler er en af de vigtigste rammer for enhver fest. Det er her, du og dine gæster skal tilbringe timerne, og det er derfor vigtigt, at lokalerne lever op til jeres forventninger.

I denne artikel vil vi give dig et par gode råd til, hvordan du vælger selskabslokaler – så du kan være sikker på at få festen til at flyde.

Hvad er dine behov?

Først og fremmest bør du selvfølgelig overveje selskabslokalets størrelse. Det er afgørende, at lokalet har plads til alle dine gæster – inklusiv eventuelt serveringspersonale eller underholdningsgrupper der skal have adgang samtidig med gæsterne. Tjek maksimumskapaciteten hos selskabslokalet, så du ikke risikerer at blive uvenner med selskabslokalets ejer på grund af overfyldte lokaler.

Samtidig bør selskabslokalet selvfølgelig være indrettet efter dine behov. Er det en vis selskabelighed, der er i højsædet på din fest? Så skal selskabslokalet måske have god plads til borde og stole, men også en stor dansegulv, så gæsterne kan fyre den af. Eller foretrækker du en mere afslappet stemning med hyggelige sofaer og en lille bar – så skal selskabslokalet selvfølgelig være indrettet efter dette.

Sonnerupgaard Gods

Lever selskabslokalets udstyr op til dine forventninger?

Et selskabslokale skal også selvfølgelig have en god standard, når det kommer til teknisk udstyr. Er du i tvivl om, hvorvidt selskabslokalet har alt det udstyr, du har brug for – så tjek gerne med selskabslokalets ejer før selve selskabet.

Synes du for eksempel, at selskabslokalet skal have en projektor til dine præsentationer eller en scene til underholdningen? Eller har selskabslokalet måske indbygningslydsystemer, så du kan afspille musik i hele lokalet? Det er vigtigt for festens flow og stemning, at selskabslokalets tekniske udstyr lever op til dine behov.

Hvad med selskabslokalets beliggenhed og faciliteter?

Selskabslokalets beliggenhed er selvfølgelig også vigtig – især hvis mange af dine gæster skal transportere sig til selskabet med offentlig transport eller bil. Det kan være en god idé at tjekke selskabslokalets nærhed til busstoppesteder og togstationer, så dine gæster nemt kan komme til selskabet.

Derudover bør selskabslokalet selvfølgelig have gode faciliteter som toiletter og mulighed for tøjopbevaring – især hvis selskabet skal være af længere varighed. Det er selvfølgelig en rar bonus, hvis selskabslokalet også har gode parkeringsfaciliteter.

More articles