Tryg bolighandel – ring til en boligadvokat og få billig og kompetent rådgivning

11 March 2018 admin
image

editorial

Det er spændende at gå på boligjagt, og det giver et fantastisk sus endelig at finde frem til drømmeboligen og få mulighed for at købe den. Men selvom I ønsker at underskrive købsaftalen med det samme og flytte ind allerede i morgen, så er det en god idé lige at tage turen omkring en erfaren boligadvokat for at få læst alle dokumenterne igennem, så I er helt sikre på, at der ikke er problemer med købskontrakten, eller at boligen har fejl og mangler, som ikke fremgår af tilstandsrapporten. En dygtig advokat kan guide jer og give jer den allerbedste køberrådgivning og en tryg bolighandel.

Vælg en boligadvokat med gennemskuelige og faste priser

Markedet for boligadvokater kan godt virke lidt uoverskueligt, men hvis I f.eks. beslutter jer for at gå efter den billigste pris, så kan I sammenligne forskellige boligadvokaters hjemmesider. Nogle boligadvokater tilbyder boligpakker til en fast lav pris, hvilket er en fordel, for så ved I præcis, hvad I kommer til at betale for. Det er også nemmere at sammenligne priser, når der bliver skiltet med det i online-butikken. https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/ på Frederiksberg tilbyder eksempelvis boligpakker til 6.750 kr. inklusive moms, når det er køb af ejerlejlighed eller hus, mens prisen er 4.500 kr. inklusive moms, når det er en andelsbolig. Når priserne er gennemskuelige, så venter der ingen ubehagelige ekstraregninger, og I betaler kun, hvis bolighandlen går igennem.

Hvad indeholder en boligpakke?

Boligpakken indeholder alt den hjælp, som I har brug for, når I skal handle bolig. Det vil sige, at I får boligadvokatens hjælp til gennemgang af alle dokumenter, og der udarbejdes et skøde. Derudover tinglyses dokumentet, og der laves en refusionsopgørelse. I kan få udarbejdet et advokatforbehold, hvis der er behov for det. Derudover får I rådgivning og svar på jeres spørgsmål, og advokaten står også for kontakten til banken og sælger. I får dermed en sparringspartner, som er 100 % på jeres side i hele processen.

More articles