Swinger dating er ikke lig med, at du ikke er god nok

07 May 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Swinger dating er intet nyt begreb, og det har lært at tilpasse sig tidens tendenser, så man nu blandt andet kan tage ud at swinge på nettet ved blandt andet at besøge https://adultsex.dating/da/ 

Desværre er der stadig mange mennesker, der ikke kan se fidusen ved den slags, og det har ikke så meget at gøre med, at de så skal se andre mennesker have sex; men det er det med, at de så skal dele deres partner med andre.

De kan ikke sætte sig ind i, at det tænder nogle mennesker at se deres partner blive taget, eller de kan blive taget sammen og måske fået udvidet deres seksuelle horisonter angående, hvad der er interesseret i eller kan lide.

Ganske enkelt har man den opfattelse af, at hvis ens partner vil i swingerklub, er det fordi, man ikke er god nok selv, eller hvis man bliver enige om at besøge sådan et sted, så er ens sexliv dødt.

Swinger dating kan optimere parforholdet på mange områder

Om det er at tage på swinger dating eller besøge en swingerklub eller begge dele, så handler det om, at man gerne vil opdage sig selv som par og hver for sig.

For man kan sammenligne det med, at hvis man har ens livret derhjemme at spise hver dag, så bliver man også træt af den slags: man skal have noget nyt til at afveje det.

Det er ikke fordi, man så vil have noget dårligere, men så sætter man også mere pris på det, som man har og vil være endnu mere glad for ens livret.

Således bliver man måske inspireret til de ting, man gerne vil lave derhjemme; så det er faktisk ikke, fordi man er løbet tør for idéer med sexakten, men fordi man gerne lige vil give det hele lidt kulør.

More articles