Skarpere analyse og forretningsudvikling med Power BI kurser

02 April 2020 Astrid Pedersen
Skarpere analyse og forretningsudvikling med Power BI kurser

Langt de fleste virksomheder, som satser på vækst og ekspansion, prioriterer Business Intelligence rigtig højt Business Intelligence er den del af forretningen, som beskæftiger sig med analyse på baggrund af markedet og konkurrenterne. Samtidig er research en stor del af Business Intelligence afdelingens opgaver, og denne bygger på større data mængder fra mange forskellige kilder.

Business Intelligence skaber værdi for virksomheden i kraft af disse analyser og fremskrivninger på hvilke vigtige forretningsbeslutninger træffes. Derfor er det meget vigtigt, at din Business Intelligence afdeling er skarp, såvel når det handler om medarbejdernes kompetencer som når det drejer sig om de værktøjer, de har til rådighed.

Hvis du ønsker at forsyne din Business Intelligence med de mest moderne, brugervenlige og anvendelige værktøjer, kan du med fordel vælge Microsoft Power BI. Med Microsoft Power BI får du ikke alene en samling redskaber, som integrerer problemfrit med alle applikationer i Microsoft Office pakken. Du får også et program, som er designet med henblik på at kunne tilpasses din Business Intelligence afdelings work flows og præferencer, og som egner sig perfekt til udfærdigelse af rapporter og bruger venlige dashboards.

Du går ikke galt i byen med Microsoft Power BI – og ønsker du at dine medarbejdere får det absolut optimale ud af dette program, sørger du for at forkæle dem med relevante Microsoft Power BI kurser.

Hvor kan jeg finde de bedste Microsoft Power BI kurser i Danmark?

Er du således på udkig efter kurser i Microsoft Power BI på forskellige niveauer, kan du tjekke 4D. 4d er den danske kursus udbyder med de fleste kvalificerede Microsoft Power BI kurser. Du kan vælge mellem flere forskellige kurser – og er du i tvivl om hvilket du skal vælge, kan du starte med det gratis seminar Analyse og rapportering med Power BI. Læs mere på 4.dk

Flere Nyheder