Skab et bedre liv uden social angst

09 October 2019 Linnea Larsen
Skab et bedre liv uden social angst

Social angst er utroligt hæmmende for den angstramte, og mange med social angst vil gradvist isolere sig mere og mere og blive ensomme, hvis ikke de får den rette behandling og støtte til at blive frie af angsten. Lider du af social angst, synes du sikkert, at det virker uoverskueligt, hvordan du slipper af med angsten, men heldigvis er du ikke alene.

Selvom det måske kan virke skamfuldt at lide af angst, så er angst desværre en af de mest almindelige psykiske sygdomme, og rigtig mange har enten selv lidt af angst, lider af det på nuværende tidspunkt eller kender nogen, der har haft angst tæt inde på livet. Du har derfor intet at skamme dig over, og det er en rigtig god idé at bruge venner og familie omkring dig som støtte i forhold til at blive angsten kvit og finde tilbage til et liv uden angst.

 

Sådan kommer du social angst til livs

Hvis du lider af social angst, vil du sikkert have en tendens til at synes, at det er lettere at trække sig fra sociale situationer eller helt undgå dem frem for at se angsten i øjnene. Det giver dog bagslag, fordi du stille og roligt vil komme længere og længere væk fra den person, du var, før du fik angst, og fra de ting, du nød at bruge din tid på dengang. På den måde bliver det kun sværere at blive rask igen.

En ekspert i social angst kan hjælpe dig med at arbejde aktivt med angsten og med at ændre din selvopfattelse, så du i højere grad kommer til at tro på dig selv. Et godt selvværd betyder nemlig meget for, om du kan slippe den sociale angst. Med professionel hjælp skal det nok lykkes, så find en behandler i dag, og kom i gang med kampen mod angsten.

Flere Nyheder