Se flotte resultater af en moderne næseoperation

19 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Næsen er en vigtig del af dit udtryk. Da næsen er placeret midt i ansigtet er den ikke til at overse. Derfor vil din næse altid være noget af det første andre mennesker ser – og bedømmer dig på.

Det kan således godt være svært at leve med en stor og imposant næse hvis man ikke har personligheden der passer dertil. Især kvinder kan være hæmmede af en næse som har lidt for meget at sige – for eksempel er for stor i forhold til ansigtet og derfor giver et uharmonisk udtryk.

Der er derfor mange som vælger en næseoperation, da en sådan kan rette op på balancen. Med en næseoperation kan du få en mere diskret og klassisk næse, og dermed fjerne fokus fra denne når du taler med andre mennesker. Du behøver ikke at skamme dig over at få foretaget en næseoperation – det er et ganske legitimt valg for dig, som ønsker et balanceret og harmonisk kontrafej. Og med moderne næse kirurgi kan du se frem til et smukt og naturligt resultat.

Er en næseoperation noget for mig?

Måske tøver du med at få foretaget en næseoperation fordi du er bange for hvorlede omgivelserne reagerer derpå. Det kan godt være svært at skulle stå model til anklager om overdreven forfængelighed og selvoptagethed når man vælger at få foretaget en kosmetisk operation.

Men her skal du tænke på at det er dit ansigt, det drejer sig om – og dermed dit valg. Hvis du har brug for at få rettet en skæv eller bulet næseryg, eller for at få gjort en kødfuld næse mindre, er det helt op til dig. Og de, som holder af dig, vil altid forstå dit valg.

Hvis du ønsker en næseoperation skal du først igennem en indledende konsultation hos en næse kirurg. Bestil tid på agata-privathospital.dk

More articles