Red miljøet med genopladelige batterier

28 October 2019 Cecilie Mortensen
Red miljøet med genopladelige batterier

El og batteridrevet enheder er i dag en stor del af vores hverdag. Om vi vil det eller ej, er batteri noget vi finder i vores smartphone, fjernbetjening til tv’et, elcykler og i vores værktøj. Da brugte og flade batterier er svære at nedbryde igen, vil det være en stor belastning for miljøet. Ved at anvende genopladelige batterier i dine enheder, kan du både smart og effektivt genoplade batterierne samt være med til at gøre en stor forskel for miljøet. 

Ikke-genopladelige batterier kan også være dyre, og er generel en omkostning de fleste gerne vil være foruden. Gør dermed din hverdag smartere og nemmere med genopladelige løsninger både i hjemmet, på vejene og i dagligdagen. Se blandt andet Danmarks største udvalg af batterilader her.

Batterilader til båd/motorcykel

Har du enten en bil, båd eller motorcykel, kan det være nødvendig med en oplader til køretøjets batteri. Her kan du vælge mellem en række forskellige blybatterier. Alt efter hvilken bil, motorcykel, eller båd du ejer, skal du kigge efter antal Volt den skal bruge. Typisk spænder det mellem 2V og helt op til 24V. Disse opladere kan også anvendes til campingvogne eller en havetraktor.

Batterilader til El-cykel

I Danmark har vi fået større fokus på at omstille os til en grønnere profil, hvorfor vi gerne kigger efter bedre miljøvenlige løsninger. I dag er en cykel både smartere, hurtigere og nemmere at transportere sig rundt på i de større byer. På denne måde undgår man den langsomme morgen- og eftermiddagstrafik. Med en elcykel, behøver du næsten ikke at lægge kræfter i pedalerne for at komme fra A til B. Med en effektiv batterioplader til din El-cykel, kan du være sikker på at din cykel altid har energi til hverdagens bakker og udfordringer. 

Batterilader til hverdagens gadgets

Vi ser flere og flere smarte gadgets i bybilledet i dag som f.eks. droner og el-scooter. De fleste gadgets er også energislugere, hvorfor det er smart med et genopladeligt batteri. På denne måde støtter du om miljøet og forlænger batterilevetiden på de forskellige gadgets.

 

Flere Nyheder