Mangler du arbejdskraft i Holbæk?

04 December 2021 Agner Clausen

editorial

“Holbæk ved Holbæk fjord, Holbæk er som vor mor”. Måske kender du også Holbæksangen. Det er meget forskelligt, hvad folk mener om påstanden, at Holbæk er som vores mor. Men at Holbæk med sin smukke beliggenhed ved Holbæk Fjord og pendelafstand til København er et tiltalende sted at slå sig ned, hvis man gerne vil flytte ud af byen, kan man næppe være uenig i. Og derfor bygges der en del i Holbæk.

image

Mangler du håndværkere?

Er du byggeansvarlig i Holbæk på et projekt og mangler arbejdskraft? For det er jo ingen hemmlighed, at der altid er behov for dygtige håndværkere med alle tænkelige kompetencer. Murere, tømrere, elektrikere og så videre. Alle ved at det er svært at få fat i kvalificeret arbejdskraft inden for byggebranchen. Forsinkelser og dagsbøder virker uundgåelige. Men sådan behøver det ikke at være. Hvad er løsningen? Find de rette folk lokalt i Holbæk fra et Vikarbureau i Holbæk. DK-Vikarservice tilbyder dygtige vikarer både faglærte og ufaglærte. De tilbyder personale i alle fagområder inden for produktion og byggeri. Leder du efter en kompetence, som ikke er nævnt i dette afsnit, så kontakt alligevel DK-Vikarservice, for de kan med stor sikkerhed skaffe nøjagtig den kompetence du efterspørger.

Alle byggeprojekter er forskellige, og det er behovet for vikarer også. Derfor finder DK-Vikarservice tilpassede løsninger, der matcher netop jeres behov og ønsker. 

Kontakt endelig DK-Vikarservice, hvis du har spørgsmål. De hjælper dig hellere end gerne med at finde en skræddersyet løsning. DK-Vikarservice vil gerne være din samarbejds-/sparringspartner. De hjælper dig bland andet med af skabe et overblik over dit arbejdskraftbehov og finde den perfekte løsning for dig. Med DK-Vikarservice får du de vikarer du har brug for, når du har brug har dem.

Det er værd at nævne at DK-Vikarservice er medlem af DI/Dansk Byggeri. Det er din kvalitetsgaranti.

More articles