Lav en bestemt stemning i din udestue

05 January 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er så dejligt at kunne trække sig tilbage til ens udestue, om det så er efter en slem arbejdsdag, eller man tager ens gæster med derud for at hygge sig.

Det er lidt som en lille oase, hvor man har et helle at opholde sig i, hvor man er lidt afkoblet fra resten af huset, men hvor man trods alt ikke er ude i kulden eller den bagende sol, men man kan nyde vejret tæt på.

Sådan en udestue er jo ikke som en almindelig stue, hvor der kan være et stort leben og rend af mennesker om alt, hvor man både kan hygge sig, men hvor man også kan opleve mange besøgende og kæledyr, så det ender med at larme for meget her.

Derfor er det rart, at man har en afkrog i huset, hvor man kan sætte sig og få nogle andre indtryk og slappe mere af.

Men det kræver også de rette omgivelser i den forbindelse.

Sådan gør du udestuen til din egen

Man kan lave et helt tema ud af ens udestue, hvor man måske vitterligt gør den til et oase, hvor der er mange planter, blomster med videre, så det næsten minder om et drivhus.

Andre har stedet mere spartansk, så der hovedsageligt er mulighed for at kunne sætte sig ned i nogle bløde møbler, og hvor der ikke skal være anden dekoration, end at man kan komme til at kigge udenfor på den levende natur.

Måske bruger man endda mere lokalet som en mellemstation til at komme udenfor via en havedør, så man har godt med plads til at skifte sko med videre, når man skal udenfor.

Heldigvis kan man skifte dette tema med tiden, eller man kan måske bare udskifte et enkelt møbel eller måske bare en pude, så omgivelserne forandrer sig lidt eller en del.

More articles