Lad det lokale malerfirma i Kalundborg friske familiens bolig op

26 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din bolig sættes i stand? Så bør du finde en dygtig maler.

Kan jeg selv male min bolig indvendig?

Måske er du indstillet på selv at tage en tørn med det indvendige malerarbejde i dit hus eller i din lejlighed. Mange bolig ejere vælger selv at svinge pensel, rulle og spand for at spare udgiften til en professionel maler.

Det kan også sagtens selv lade sig gøre at forestå maling af stuer og værelser. Malerarbejde kræver ingen særlig autorisation, og man kan købe udstyr og materialer til formålet i et hvilket som helst byggemarked. Men hvad de færreste er forberedte på er den mængde tid der skal sættes af til dette projekt, og hvor krævende maling af vægge, lofter og indvendigt træværk faktisk er.

Du skal belave dig på at sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projektet – og helt sikkert mere, afhængig af vægge, lofter og indvendigt træværks forfatning. Det er ikke nogen lille opgave at male en bolig indvendig. Samtidig er det ingen gratis, eller blot særligt billig, omgang.

Når du skal ud og købe udstyr og materialer til indvendig maling af boligen vil du ikke have samme muligheder for at opnå stordrift fordele i form af rabatter som et større malerfirma har. Og du vil ikke kunne trække udgifterne eller momsen på varerne fra i skat.

Få hjælp til det hårde malerarbejde

I de fleste tilfælde vil det langt bedre kunne betale sig at lade en dygtig maler varetage tjansen med maling af boligen. Du vil slippe for selv at skulle slide og slæbe – og en kompetent faglært maler vil helt sikkert kunne opnå flottere resultater.

Der ud over behøver det ikke at koste en mindre formue at få malet boligen af en professionel maler. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette malerfirma. Find dit malerfirma Kalundborg på malerkanonen.dk

More articles