Køb frisk kvalitetskød fra slagteriet i Nordsjælland

16 August 2021 Silje Hansen

editorial

Sætter du pris på et stykke lækkert kød? Så er der ingen tvivl om, at du skal handle hos slagteren. Der kan du være sikker på at kødet er frisk og udskåret på bedste vis. En slagter sætter typisk en stor ære i sit udvalg af kød. Derfor er det enten egne dyr eller lokale dyr som bliver opvartet under gode vilkår. Her er det oftest økologi der er i fokus. Du kan derfor forvente et godt stykke kød fra et dyr, som har levet godt og haft det under. Det kan som regel også smages.

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal købe dit kød hos slagteren. Det kommer vi blandt andet ind på i denne artikel. 

Derfor skal du handle hos dit lokale slagteri

En slagter er specialiseret i sit fag, hvorfor hvert stykke kød bliver udvalgt og skåret efter meget høje standarder. Uanset om det er hakket kød eller om det er en steg du vælger, så kan du smage den høje kvalitet. 

Fordelen ved at vælge en slagter er også, at du kan få skåret et friskt stykke kød, når du handler der samme dag. Her kan du med fordel udvælge et særligt stykke kød på dyret, hvis du ønsker at servere noget ekstraordinært for dine gæster. 

Når du handler hos din slagter, vil du opleve at mange af de madvarer og retter der bliver solgt er hjemmelavede på dagen. Du får det dermed helt friskt. 

Slagterens pølser er også lavet og krydret fra bunden, så de ved hvad præcis, hvad de består af. Her er der ingen e-numre eller andet kunstigt tilsat. 

Hvilket slagteri i Nordsjælland skal du vælge?

Hvis du leder efter et slagteri i Nordsjælland, som stiller høje krav til kvaliteten af deres udvalg, så er der ingen tvivl om at du skal besøge http://www.kosakgaarden.dk/.

 

More articles