Hvorfor skal jeg købe en kabinescooter?

05 november 2020 Astrid Pedersen

En kabinescooter er noget for dig, hvis du har et vist transportbehov i det daglige – men dette alligevel ikke helt retfærdiggør anskaffelsen af en bil.

Mange mennesker betaler i dyre domme for at have en bil, selv om de egentlig kun har brug for at bevæge sig over relativt korte distancer på daglig basis. Det kan være du har nogle kilometer til din uddannelse institution eller til din arbejdsplads, og at du bor uhensigtsmæssigt i forhold til offentlig transport. Du vil måske godt kunne cykle til og fra – men dette er sjældent morsomt i regnvejr.

Med en kabinescooter kan du nemt og hurtigt, og uden den store udledning af miljø skadelige partikler, transportere dig rundt i hverdagen. Du vil samtidig kunne ordne dine indkøb, da der er plads til ekstra bagage i den relativt rummelige kabinescooter. Og du vil spare de høje månedlige udgifter som er forbundet med det at eje en bil.

Samtidig er en kabinescooter langt billigere i drift end en gennemsnitlig bil, og skal sjældent på værksted. Du skal blot have mulighed for at lade din kabinescooter op, og måske investere i et ekstra batteri hvis du vil være helt sikker på en tilstrækkelig rækkevidde. Og så er du faktisk rigtig godt kørende!

Hvor kan jeg bestille en kabinescooter i høj kvalitet?

Hos Electric Vehicles, som er leverandør af kabinescootere i alle tænkelige størrelser og udformninger, kan du finde den helt rigtige kabinescooter som matcher dine behov. Electric Vehicles fører de nyeste modeller af de smarte kabinescootere, og leverer til hele landet.

Du kan bestille din nye kabinescooter gennem den online shop på electric-vehicles.dk eller du kan, hvis du er bosiddende i området omkring Rønne, lægge vejen forbi Electric Vehicles’ showroom og prøve en tur i en af de lækre kabinescootere. Læs mere på https://www.electric-vehicles.dk 

Flere Nyheder