Hvorfor du skal overveje tidsregistrering

08 February 2022 Steffen Petersen

editorial

Har du overvejet tidsregistrering til din virksomhed? Det kan godt lyde mere voldsomt end hvad det egentlig er. Det er egentlig en effektiv måde at holde styr på, hvornår dine medarbejdere kommer og går. Der er mange fordele ved at bruge tidsregistrering på dit arbejde. Læs mere om tidsregistrering her i dette indlæg.

 

tidsregistrering

 

 

Hvad er fordelene ved tidsregistrering?

Der er mange fordele ved tidsregistrering. Når alle møder sig ind og ud i begyndelsen og slutningen af deres vagt, er det meget nemmere at spore de præsterede timer og fastsætte lønningerne. Det er også med til at sikre, at medarbejderne ikke arbejder over, hvad de er lønnet for. Tidsregistrering kan også hjælpe ledere med at identificere mønstre i medarbejdernes produktivitet og se, hvor der kan foretages forbedringer. Det skaber en bedre optimeringsproces af projektstyringer og opgaver, der skal løses hver dag. Nogle medarbejdere vil nok føle sig overvåget af denne funktion. Her er det vigtigt, at du lægger vægt på, at det er for at fremme arbejdsprocessen og de individuelle mål, der er sat for medarbejderne. Det er blot et værktøj til HR og ledelsestabet for at se, hvor effektive medarbejderne arbejder.

 

Hvad er processen for tidsregistrering?

Til at starte med skal du vælge den mest effektive tidsregistreringssoftware til din virksomhed. Der er mange muligheder på markedet, så du skal gøre dig din research for at finde noget, der giver mening for din virksomhed. Du bør også hyre et proaktivt og pålideligt firma til at installere og opsætte programmet for dig. Din leverandør skal levere en god kundeservice og tilbyde uddannelse, så medarbejderne hurtigt kan vænne sig til at bruge tidsregistrerings systemet.

 

Hvor meget koster tidsregistrering?

Tidsregistreringssoftware er en engangsinvestering, som kan spare dig penge på lang sigt, hvis den er godt implementeret og bruges af dine medarbejdere. Du kan blive opkrævet betaling for installation, konfiguration eller uddannelse fra en ekstern leverandør. Dette vil afhænge af, hvor kompliceret det system, du vælger til din virksomhed. 

More articles