Hvorfor bør jeg eje et BH sæt?

11 September 2020 Astrid Pedersen

Et BH sæt er essentielt tilbehør for dig som ønsker at opbygge en god lingeri samling. BH og trusser er de grundlæggende dele af et fuldt lingeri sæt. Derfor bør du lægge ud med at købe BH og trusser, som passer sammen – også kendt som et BH sæt – og dernæst bygge videre på dette.

Når først dit BH sæt er på plads kan du udvide med hofteholder, frække, selvsiddende strømper, et korset eller en corsage, eller måske en super forførende body suit, en tæt siddende kjole eller en luftig kimono. Med et flot og forførende BH sæt er du således godt på vej. Og så vil du altid kunne have glæde af dit BH sæt uanset situationen.

Hvordan finder jeg det perfekte BH sæt?

Det er ikke helt ligetil at finde et BH sæt som sidder perfekt. Du bør selvfølgelig først og fremmest gå efter kvalitet i såvel design som i de anvendte materialer. Dertil kommer at det er vigtigt med den rette pasform på såvel BH som trusser.

Du skal kende din BH størrelse, som består af din skål størrelse angivet med bogstaver og dit bustemål angivet med tal. Du kan få optaget din mål i en fysisk lingeri butik således at du er sikker på altid at bestille den rette vare når du køber BH sæt online.

De dertil hørende trusser skal også være en model som fremhæver dine bedste sider. Nogle kvinder foretrækker g strengs trusser mens andre sværger til hipsters, tanga trusser, tai trusser eller maxi trusser. Her er der i høj grad tale om smag og behag, og hvad man føler sig godt tilpas i. Og en maxi trusse i det rette design og med fine detaljer kan være lige så fræk og flirtende som den minimalistiske g streng.

Find dit nye BH sæt på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder