Hvem er bedst til at lave en gulvafslibning?

16 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo lidt svært at svare på objektivt med sådan et spørgsmål, som vi har fyret løs i overskriften her, for det er måske baseret på nuværende tilstande, der kan ændre sig over tid, og de samme forhold var der måske ikke for år siden, hvorfor nogle er bedst nu.

Men det er jo også sådan, man afgør mange konkurrencer ved at se på, hvem der er bedst på nuværende tidspunkt.

Så derfor tillader vi os at lade spørgsmålet stå, selvom svaret nok enten vil være meget subjektivt, selvom man forsøger at være objektiv.

Og mange vil nok heller ikke være enige, for hvilke kriterier skal man bedømme ud fra?

Og er en gulvafslibning i den ene persons øjne lige så godt i en anden persons øjne, eller skal man vurdere dette fra opgave til opgave?

Man kan jo ikke rigtig opstille to ens scenarier, hvor man kan finde ud af, hvem der klarer opgaven bedst, så selv hvis man har nogle kriterier, så skal disse måske rettes til undervejs, og her vil alle parter nok næppe heller blive enige igen.

Og sådan kan man blive ved, hvorfor man næsten i uendeligheder kan diskutere, hvem der er bedst til at lave en gulvafslibning.

Nogle vil måske ligefrem pege på deres far som den bedste til at lave en gulvafslibning, mens andre igen så nok vil sige, at det skal være nogle professionelle, der tager sig af dette arbejde, medmindre denne far da ligefrem allerede er professionel gulvafsliber.

Dog vil man så måske også pege på, at det handler om de regionale forhold, hvorfor man blandt andet kan finde dem her, der formentlig er de bedste i deres område: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fredericia/ 

Og så har de igen måske også muligheder for at lave lige så gode gulvafslibninger andre steder i landet, hvorfor man bør tage fat i dem hver gang.

More articles