Hvad laver en murer?

20 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

En murer er en faguddannet håndværker, som beskæftiger sig med eksempelvis opmuring af konstruktioner, støbning af beton eller cement, eller opsætning og lægning af fliser, klinker eller andre former for belægning.

Men murerens arbejde består ikke udelukkende i at lægge sten på sten. En moderne murer anno 2021 kan hjælpe dig gennem hele bygge processen fra idé og koncept over design og til endelig opførelse.

Du bør dog altid vælge en murer som har et solidt renommé og en professionel tilgang til murer arbejdet – og som yder den mest kvalificerede rådgivning og vejledning omkring dit bygge projekt.

Hvor kan jeg finde en dygtig murer i Skanderborg, Silkeborg eller Århus?

Harald Røgen & Sønner ApS er din lokale murer hvis du er bosat i området omkring Galten eller Stjær. Hos Harald Røgen & Sønner ApS finder du dygtige murere, såvel murermestre, svende og lærlinge, som sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført og gennemtænkt murer arbejde.

Harald Røgen & Sønner ApS står bag mange større og mindre bygge og renoverings projekter, blandt andre opførelsen af et nyt våbenhus til Stjær Kirke. Våbenhuset blev opført under hensyntagen til – og fuld respekt for – kirkens historiske islæt og udformning.

Der ud over påtager Harald Røgen & Sønner ApS sig gerne murer opgaver af alle størrelser og typer, og hjælper dig gerne med opsætning af klinker i forbindelse med renovering af badeværelse, opførelse af en ny garage eller carport, eller reparation af fuger i husets murværk eller af sætnings skader i sokkel og fundament. Med Harald Røgen & Sønner ApS til hjælp er du sikker på at få et gennemført resultat som du kan have glæde af i mange år.

Du kan læse mere om Harald Røgen & Sønner ApS, og bestille et uforpligtende tilbud på murer arbejde, på https://www.rogen.dk/murer.aspx 

More articles