Hvad koster en professionel maler?

08 December 2019 Silje Hansen

editorial

Uanset om du skal have hjælp til en mindre eller større opgave, kan det oftest godt betale sig at få hjælp fra en professionel maler. En maler kan løse mange forskellige opgaver, hvor du får et hæderligt resultat, som kan holde i mange år frem. Maler priser for det enkelte arbejde der skal udføres, kan være forskelligt alt efter hvad den enkelte maler vurderer det vil tage af tid. Derudover afhænger kvaliteten af malerarbejdet af det personlige præg og kram den enkelte maler, som også bliver vurderet i deres prissætning. Du kan derfor opleve at prisen for at udføre en maleropgave kan svinge meget alt efter, hvilken maler du ønsker skal hjælpe med opgaven. 

Hvad koster det at få malet facaden?

Prisen for at få malet din facade afhænger meget af størrelsen på din facade. Det bliver typisk vurderet ud fra de antal timer der skal bruges på at male facaden. Her kan det være meget individuelt, hvad maleren vurdere at det vil tage. Det kan derfor være en god ide at indhente forskellige tilbud, for at se hvor langt du kan komme for dit budget. 

Find en maler til en konkurrencedygtig pris

Når du skal vælge en maler til en opgave, kan der være mange maler at finde i de lokale byer og regioner. Det kan derfor være svært at skelne mellem de mange maler, da det er svært at tyde kvaliteten af håndværket ud fra deres beskrivelser på hjemmesiden. En god indikation at gå efter, er derfor at forhøre dig rundt i dit netværk blandt venner, familie eller kollegaer. Her vil du måske få anbefalet en maler, som har udført en lignende opgave. Det giver dig mulighed for at se det udførte arbejde. Derudover kan du se om der skulle være nogle kundeanmeldelser at finde på den aktuelle maler, så du fået et helhedsindtryk af, hvad du kan forvente af det udførte arbejde. 

More articles