Gør børnefødselsdagen til et hit

14 February 2020 Cecilie Mortensen
Gør børnefødselsdagen til et hit

Når børnefødselsdagen nærmer sig, så er der en ekstra god anledning til at kræse om sit barn. Men hvordan kan du sikre sig, at du kommer godt i mål med en børnefødselsdag, som bliver et hit hos dit barn? For at hjælpe dig godt i gang, så kan du introducere forskellige aktiviteter, så børnene samtidig også kan få brændt en masse krudt af, samtidig med at de laver sjove aktiviteter. Alle de nedenstående aktiviteter kan bruges, både til den mindre børnefødselsdag og til den lidt større, hvor hele klassen er inviteret med. 

Skattejagt

En god gammeldags skattejagt er en af de ting, som altid er et hit. For at sætte en ekstra prik over i’et, så lav jeres eget skattekort og lav små stationer på kortet, hvor børnene skal nå hen, før de kommer til den endelige skat. Alt efter hvordan vejret er, så kan skattejagten både laves inde eller ude. I kan med fordel lave små slikposer til hvert barn, som gemmer sig i den skattekiste, børnene skal finde. 

Flaskehalsen peger på 

Når tiden er inde til at der skal pakkes gaver op, så kan det være en god idé med flaskehalsen peger på. På den måde kan der komme lidt ekstra sjov ud af at pakke gaverne op. Og så bliver det også en hyggelig måde, man kan se, hvad alle gæsterne hver især er kommet med. 

Blindsmagning

En af de ting som altid er en sjov aktivitet, er blindsmagning. Vælg her forskellige madvarer, som børnene skal smage på med blind for øjnene. Lad dem herefter gætte på, hvad det er de smager. I kan med fordel inddele børnene i hold, og det hold som gætter mest rigtigt vinder. 

Hvis du gerne vil finde mere inspiration til børnefødselsdagen, så kan du også læse mere her: https://husbladet.dk/. Her er der rig mulighed for at finde flere idéer. 

More articles