Gå i alkoholbehandling før det er for sent

09 June 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Drikker du for meget, og har du mistanke om, at dit forbrug af alkohol har udviklet sig til et misbrug? Så bør du overveje at gå i alkoholbehandling.

Hvornår skal jeg gå i alkoholbehandling?

Du bør opsøge professionel hjælp til afvænning i form af en intensiv alkoholbehandling i det øjeblik du erkender at du har et problem med dit alkohol forbrug. Hvis dit indtag af alkohol inden for de seneste år har udviklet sig i en uheldig retning, har du nemlig bevæget dig ud på en stejl glidebane.

Du er i risikozonen for at blive decideret alkohol hvis du på nuværende tidspunkt finder det svært at fungere i det daglige uden en vis mængde alkohol i blodet. Og denne afhængighed går ikke over af sig selv – snarere tvært imod.

alkoholbehandling

Al den stund du rent faktisk er i stand til at erkende at du har et problem, vil det være klogt at opsøge et misbrugscenter så hurtigt som muligt. Det er nemlig efter al sandsynlighed ikke et spørgsmål om andet end få måneder før du ikke længere er i stand til at opnå denne erkendelse.

De fleste alkoholikere lyver både over for sig selv og omverdenen, og gør sig blinde over for problemet. I tidens løb vil man som misbruger miste sit eksistensgrundlag, sin familie, sine venner, og i sidste ende sig selv. Og derfor er det så vigtigt at man får den rette hjælp inden det kommer så vidt.

Hvor kan jeg få den bedste alkoholbehandling?

Hvis du vil være helt sikker på at din afvænning har varig effekt, bør du vælge et misbrugscenter som tilbyder indlogering og indledende afrusning eller afgiftning. Et sådant misbrugscenter kan du finde hos Behandlingscenter Stien – et af de mest velrenommerede misbrugscentre i Danmark. Du kan læse mere om behandling af alkoholmisbrug hos Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Flere Nyheder