Forudbestil din spilnøgle til Cyberpunk 2077

02 september 2020 Astrid Pedersen

Er du vild med action eventyr som foregår i fremtiden – og må de gerne være sat i en dunkel og lyssky verden? Så er Cyberpunk 2077 lige noget for dig.

Cyberpunk foregår i den hårde storby Night City hvor den fredløse lejesoldat V jagter et unikt implantat som er nøglen til evigt liv. I Cyberpunk 2077 kan du skræddersy din figur helt ned i mindste detalje når det handler om såvel cyberware som evner og spillestil.

Du har friheden til at udforske den store by og lære den at kende, og dermed skabe din egen historie og legende. Oplev hæsblæsende jagter, nærkampe og interaktion med de sære væsener som befolker Night City, og mærk suset når din figur foretager avancerede manøvrer i spillets univers.

Cyberpunk 2077 er en kæmpe satsning fra REDengine 4’s side idet der er afsat mere end 500 medarbejdere til udvikling af det storslåede spil som tilhører den velkendte Cyberpunk franchise. I denne anledning har REDengine 4 samtidig valg at indgå samarbejde med Nvidia, Digital Scapes og QLOQ. Der er altså store sager i vente når Cyberpunk 2077 lanceres.

Hvornår udgives Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077 ventes frigivet til Playstation, Windows og Xbox den 19 november 2020. Hvis du ikke allerede har forudbestilt spillet kan du med fordel købe en spilnøgle hos Playgames.dk.

Playgames.dk tager allerede nu imod forudbestillinger af spilnøgler til Cyberpunk 2077. når du køber en spilnøgle gennem Playgames.dk er du sikret adgang til spillet fra det øjeblik det udgives. Med en spilnøgle, som sendes til dig på email, kan du via GOG.com-platformen indløse din Cyberpunk 2077 produktnøgle. Her efter er du klar til at downloade og installere Cyberpunk 2077 – og så er det bare om at komme i gang med at spille det storslåede spil!

Du kan læse mere om Cyberpunk 2077 og bestille din spilnøgle i den online shop på Playgames.dk

Flere Nyheder