Forskelligt alkohol til forskellige lejligheder

28 August 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Der er stor forskel på alkohol, og der er også stor forskel på, hvornår hvilken alkohol passer godt ind. Her i indlægget kommer vi ind på hvilke begivenheder forskelligt alkohol passer til, og hvordan du kan spice det lidt op, ved at tilføje dit eget touch. Læs mere herunder.

Bryllup

Til et bryllup er det vigtigt, at alle gæsterne er glade, og derfor kan det være en god idé at have forskelligt alkohol til rådighed. Vi anbefaler, at man har et glas champagne klar til velkomsten, hvidvin og rødvin til middagen og øl, cider og drinks til festen efterfølgende. På den måde er der noget til alle, og man er garanteret at have tilfredse gæster, når det kommer til drikkevarerne.

Hvis du gerne vil gøre det ekstra specielt, så kan du kaste dig ud i at brygge din egen øl til dit eget bryllup. Dette kan du gøre ved at bruge brygudstyr fra albryg. Med deres udstyr er det nemt at komme i gang, og du kan hurtigt lave din helt egen specialøl. Find deres brygudstyr her: https://www.albryg.dk/brands/fermentis

Festival

Skal du på festival, så er det vigtigt, at du medbringer alkohol, som er nemt at drikke. Derfor er en festival ikke stedet man tager en god flaske rødvin eller en flaske spiritus der skal blandes med til. Der er ikke de store muligheder for at blande gode drinks, og man har det bare nemmest, hvis man sørger for at bringe rigeligt med øl og cider. Hvis man ønsker lidt stærkere drikkevarer, så kan man tage en god flaske shots med.

På en festival skal man også være forberedt på, at man oftest ikke kan køle sine drikkevarer ned. Derfor er det ikke særlig lækkert at have vin eller anden fin spiritus med, som oftest skal nydes afkølet, og ikke ved stuetemperatur.

More articles