Find den rette parfume – og bestil den online

11 October 2019 Astrid Pedersen
Find den rette parfume - og bestil den online

Har du opbrugt din parfume, og synes du det er på tide med en ny signatur duft? Så bør du sætte tid af til – og gøre dig umage med – udvælgelsen af denne. Det er jo trods alt en duft, som du skal kunne leve med i længere tid. Der er næsten ikke noget mere ærgerligt end at investere i en helt ny parfume, blot for at opdage, at den ikke passer til hverken din personlighed eller til din krops naturlige duft.

Hvordan finder jeg den helt rigtige parfume?

Den største brøler, du kan begå i forbindelse med indkøb af en ny parfume, er ukritisk at købe den samme parfume som din veninde. Sandsynligheden for, at hendes krops kemiske sammensætning er markant forskellig fra din ditto, er overvejende. Derfor kan du sagtens risikere, at den parfume, som får din veninde til at dufte af roser og lavendler, har den stik modsatte virkning på dig.

Det samme gælder for de små stykker pap, på hvilke mange mennsker vælger at spraye parfumen for at teste den. Hvor denne form for test kan give dig et overordnet billede af parfumens type – altså om den høre til i den lette og volatile afdeling, eller om den er mere tung og krydret – kan du ikke stole på, at du får det hele med, når du tester parfume på denne måde. Du bør altid supplere testen ved at påføre parfumen direkte på huden, og lade den udvikle sig der over et par timer.

Spray eller dryp parfumen på, der hvor blodårerne ligger tættest på huden – for eksempel på håndleddet eller under øret. Undlad at gnide parfumen rundt, men hav tålmodighed. I løbet af en eftermiddag vil parfumen i samarbejde med din hud have udviklet sin endelige duft. Og så kan du bestille den online på sephora.dk

Flere Nyheder