Find de bedste tilbud på bundmaling i online shop

28 september 2020 Astrid Pedersen

Når din båd skal klargøres til næste sæsons sejlads og togter er det en stor fordel at sætte den på land. Så snart båden er ude af vandet vil du nemlig have langt bedre muligheder for at komme til at rense bunden – og påføre den antifouling.

Hvad er antifouling?

Antifouling er også det man på dansk kalder for bundmaling. Sagt helt enkelt, er antifouling en særlig form for maling som er udviklet til at holde diverse vækster væk fra bådens underside.

Når en overflade er malet med antifouling eller bundmaling vil såvel bramgæs (havsnegle), alger og muslinger have svært ved at finde fæste derpå. Det betyder at du ved at påføre skrogets underside et lag antifouling kan forebygge angreb fra disse irriterende smådyr og organismer.

Du vil således opleve at din båd får en meget bedre fremdrift. Du vil kunne opnå en højere hastighed, og – hvad der måske er allermest vigtigt i denne sammenhæng – spare en del udgifter til brændstof.

Når bådens under side er overbegroet med diverse dyr og vækster ryger det strømlinede design, hvilket betyder at vandmodstanden øges. Du vil derfor skulle bruge mere brændstof – og dermed flere penge – på at sejle en bestemt distance, end hvis bunden havde været glat og fri for vækster. Derfor er det en rigtig god idé at påføre bådens underside mindst eet lag antifouling eller bundmaling hvert år. På den måde vil du få en sjovere og mere glidende sejlads, og samtidig spare penge.

Hvor kan jeg finde et godt tilbud på antifouling?

Hos Bådbiksen finder du et stort udvalg af diverse produkter til stripping, rensning og behandling af bådens underside – her under bundmaling eller antifouling. Du kan altid finde mange gode tilbud på antifouling i Bådbiksens online shop – se dem alle på baadbiksen.dk

Flere Nyheder