Find de bedste bådpladser på bådeværft i Sønderborg

14 February 2020 Astrid Pedersen
Find de bedste bådpladser på bådeværft i Sønderborg

Hvis du leder efter en bådplads i det sydlige Danmark, kan du med fordel tjekke MJ Værft Augustenborg, som tilbyder lækre bådpladser i Augustenborg.

Bådpladser hos MJ Værft Augustenborg

Augustenborg er så heldig at være forsynet med en naturligt beskyttet havn i inderbredningen på den smukke og idylliske fjord. Her finde du nogle af Danmarks bedste bådpladser omgivet af naturskønne bugter og lækre ankerpladser. Disse bådpladser tilhører MJ Værft Augustenborg – og du har mulighed for at leje en eller flere af dem!

Alle MJ Værft Augustenborgs bådpladser har egen tilslutning til vand og elektricitet, og du har som lejer adgang til nogle af de bedste sanitære forhold der findes på bådpladser i Danmark. Du kan frit benytte såvel toiletter (også handicap venlige toiletter) og baderum, samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Du har desuden mulighed for at få din båd langtids opbevaret i aflåst hal, når du er på ferie. De lækre bådpladser kan lejes enten på sæson basis eller på fordelagtige langtids kontrakter, hvor du betaler forud for 4 til 5 sæsoner.

Værksted hos MJ Værft Augustenborg

Har du brug for at hjælp til at reparere på din båd, eller ønsker du at betale dig fra vedligeholdelses arbejdet? Så kan du få den bedste professionelle assistance hos MJ Værft Augustenborg. De dygtige og kompetente medarbejdere hos MJ Værft Augustenborg har over tredive års erfaring inden for reparation af motorer og skrog samt installation og montering af nyt udstyr – eksempelvis bovpropeller, bådvarme, køle anlæg eller ankerspil.

Du kan for eksempel få udskiftet din båds motor med en ny en af slagsen fra mærkerne Volvo, Yanmar, Perkins, Lombardini og Suzuki. MJ Værft Augustenborg udfører reparationer i såvel glasfiber og træ, som i stål og aluminium, og lægger gerne et spritnyt teaktræs dæk eller reparerer det eksisterende. Og så kan du få udført diverse vedligeholdelse og pleje som for eksempel lakering og polering eller bund-maling. Du kan læse mere på mj-vaerft.dk

Flere Nyheder