Fastkarms vinduer skal vælges med omhu

23 January 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Som du sikker kan regne ud fra navnet med fastkarms vinduer, så er det nogle vinduer, som man vælge med det for øje, at man gerne vil have lys ind af stort eller mindre omfang, uden der er grund til, at man skal kunne åbne vinduet.

Det kan være fordi, man har vinduet sat så højt oppe, at man alligevel ikke kan nå det, eller man har et ventilationsanlæg, der kan stå for at give bedre temperaturer, end hvad man kan opnå på den naturlige måde.

Mange af os kender det nok selv, at vi har nogle vinduer derhjemme, som der kan åbnes, men vi gør det stort set aldrig – faktisk kan vi ikke huske, hvornår de vinduer sidst har været åbne?

Men det er bare rart, at der kan komme noget lys ind, og så giver det en mindre klaustrofobisk oplevelse, når man har nogle vinduer, om de kan åbnes eller ej.

fastkarm vinduer

Er fastkarmsvinduer nu det rette valg?

Det er jo også smart for lagerbygninger og butikker at have den slags vinduer, fordi de så ikke indynder til, at tyve let kan lirke dem op og kravle ind.

Men det er også en stor beslutning at tage, når man vælger disse vinduer, for hvor man kan vælge at have nogle vinduer, der kan åbnes og holdes lukket, så er man ved de fleste fastkarms vinduer låst fast i, at man ikke bare lige kan åbne dem, hvis man lyster det.

Så man kan ikke lige åbne for at lufte ud, smide noget skrald ud eller fra noget frisk vind ind, og de skal man være klar over, når man vælger den beslutning med disse vinduer.

Men derudover er der mange fordele ved at benytte sig af disse vinduer, hvorfor de da også er populære blandt mange forskellige typer af mennesker.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

More articles