Få styr på de skæve bisser med Invisalign

23 December 2020 Astrid Pedersen

Er dine tænder med alderen gået hen og blevet noget skæve – og generer det dig i en sådan grad at du har det skidt med at smile til andre mennesker? Så burde du overveje en tandretning med Invisalign.

Kan voksne få rettet tænder med tandbøjle?

Da tænderne som nævnt flytter sig hele livet igennem kan du sagtens få rettet dine tænder selv om du er ude over din første ungdom. Og det endda med rigtig flotte resultater. Samtidig vil du med moderne tandretning ikke mærke nær så stort ubehag som det var tilfældet med barndommens fast monterede metalskinner. Du kan vinke farvel til de gamle togskinner og sige god dag til Invisalign – fremtidens tandretning for voksne.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et system bestående af special fremstillede skinner i let og gennemsigtigt plastik materiale. Når du får rettet tænder med Invisalign sker det over et forløb på et halvt til halvandet år, i løbet af hvilket du får udleveret et nyt sæt tandbøjler cirka hver fjortende dag. Disse bøjler – eller skinner – er fremstillet ud fra en model af din mund, og har til formål trin for trin at flytte tænderne til den ønskede position.

Med et sæt Invisalign tandbøjler kan du helt slippe for metal i munden – og du kan tage skinnerne ud når du skal spise, drikke eller børste tænder. Da de lette plast skinner er 100% transparente kan du få rettet tænder uden at dine venner og kolleger lægger mærke til det. Og du kan faktisk opnå mindst lige så flotte resultater med Invisalign som du kan med en traditionel fast monteret tandbøjle.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign?

Hos You Smile I Smile på Frederiksberg kan du altid få en gratis konsultation med forundersøgelse hvor en tandlæge vil vurdere din egnethed i forhold til en Invisalign behandling. Læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder