Få den bedste tandlægehjælp i Århus

31 March 2021 Astrid Pedersen

Er det så længe siden, du sidst var til tandlæge, at du måske er flyttet flere gange i mellemtiden? Så bør du hurtigst muligt finde dig en ny fast tandlæge nær din nuværende bopæl. Der er nemlig utroligt mange fordele forbundet med at have kontakt til en dygtig tandlæge.

Tandtjek og tandrens – når du ønsker at forebygge tandlidelser

Hvis du sørger for at komme forbi tandlægen en til to gange om året vil du på effektiv vis kunne forebygge alvorlige og smertefulde lidelser i tænder og tandkød. Det drejer sig især om karies (også kendt under betegnelsen huller i tænderne), tandkødsbetændelse og parodontose.

Men også tilløb til tandbylder, tandrods betændelse og andre betændelses tilstande kan opdages i forbindelse med et tandlæge besøg. Så kan tandlægen stoppe udviklingen inden disse dårligdomme begynder at give anledning til forfald og smerter.

Det betyder at du skåner dig selv – og din pengepung – for dyre og langtrukne behandlinger så som tandudtrækning, rodbehandling, og måske endda behandling med kunstige tandkroner eller tandimplantater. Disse behandlinger overstiger i pris og varighed et årligt eller halvårligt kontrol besøg med tilhørende rensning af tænder og tandkøds lommer. Og så får du med en sådan behandling ekstra bonus i form af frisk ånde og flotte, skinnende tænder.

Lad din tandlæge i Århus hjælpe dig ved akut tandpine

Skulle der pludselig opstå voldsomme smerter i dine tænder eller i dit tandkød er det vigtigt at du hurtigst muligt kontakter en tandlæge klinik med akut døgnvagt. Det kan nemlig være rigtig farligt for dit generelle helbred at lade stå til i en sådan situation.

Er du ramt af akutte smerter i tænderne eller blødninger fra dit tandkød, og befinder du dig i Århus eller nærmeste omegn, kan du altid tage kontakt til Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en centralt beliggende tandlægeklinik i Århus – find den på stjerneklinik.dk.

More articles