Er du klar til dit livs fodbold træningslejr?

30 January 2019 admin
image

editorial

Har du hørt om “preseason“?

Hvis du interesserer dig for fodbold, så kender du godt udtrykket “preseason“. Som du nok ved, så er det perioden op til sæsonstart, hvor spillerne træner hårdt for at være klar til den forestående sæson. Som regel sender klubberne deres spillere på træningslejr i preseason, hvor de kan komme i superform.

På træningslejren kan spillerne fokusere 100 procent på at give alt hvad de har i sig, under diverse træningssessioner, med eller uden bold.

Har du også preseason?

Hvad med dig og din fodboldklub, skal I også være klar til den kommende sæson? Og har I egentlig ikke lyst til at rende rundt i våde og kolde Danmark, når I skal træne?

Det er helt forståeligt at I ikke er vilde med det dårlige vejr, uanset om I er topklub i Danmark, eller om I spiller i serie 5. Men fortvivl ikke, for der findes nemlig en enestående mulighed for at få langt bedre træningsvilkår i vintermånederne.

Tag på fodbold træningslejr

I skal bare arrangere en fodbold træningslejr gennem yak.dk, som kan arrangere lige den tur, som I drømmer om.

Først og fremmest, så går turen til en destination under lunere himmelstrøg, som eksempelvis Tyrkiet. Der er sørget for gode baner, hvor I kan gennemføre flere daglige træningspas. Hvis I ønsker det, så kan der også arrangeres træningskampe.

Jeres indkvartering foregår på rigtig gode hoteller, og I kan glæde jer over 3 skønne måltider hver eneste dag. Der er også tøjvask, så I kan trække i rent træningstøj hver dag, og I kan drikke alt det kildevand i kan under både træning og kamp.

Rejsen er selvfølgelig med fly tur-retur, og I skal blot følge med guiden, som venter i lufthavnen, og kører med jer til hotellet.

Gå nu all in på jeres preseason, så I er klar til sæsonstart.

 

 

 

More articles