En magic wand er virkelig ren magi!

08 October 2019 Anders Lundtang Hansen
En magic wand er virkelig ren magi!

Selvom det lyder noget finere, end det er, når det hedder noget på engelsk, så er det langt fra noget fisefornemt, når man leger med en magic wand – for her menes bestemt ikke den slags, som man leger små børnelege med.

Medmindre man selvfølgelig er typen, der kan lide rollespil, og hvis legen med en voksen magic wand udvikler sig, så kan det jo sagtens føre til børn.

For der er tale om et sexlegetøj, som både mænd og kvinder kan bruge, hvor kvinden især kan bruge det til stimulering ved skedeindgang, mens mange mænd kan lide at mærke sådan en magic wand ved penishovedet eller klunkerne.

Man kan indstille denne magic wand – som man egentlig mest kan oversætte til tryllestav på dansk – så den kan fungere hurtigt, nænsomt eller langsomt, og en af de meste foretrukne er da også en hitachi magic wand.

Men lad dig ikke skræmme af det asiatiske udtryk, hvor du måske ellers får at vide, at man ikke skal handle varer fra asiatiske lande og specielt da ikke med noget sexlegetøj.

En del asiatiske firmaer er dog rigtig gode til at lave den slags sexlegetøj med snilde, omhu, perfektion og meget kontrol.

Nogle ting fungerer dog mest efter fordomme, mens andet gør, at man skærer folk over én kam, selvom der altid findes gode undtagelser – der helst burde være reglen.

Dette sker også i Danmark, og angående Danmark så kan du være helt sikker på at få en god Hitachi magic wand, hvis du vælger at handle den via en dansk sælger fremfor at købe den direkte.

Godt nok er der måske lidt penge at spare ved at undvære mellemmanden, men hvis du køber den via en dansk sælger, så er der også garanti at hente og større chance for at få den byttet, pengene retur eller lignende.

Selvom det helst ikke skulle være nødvendigt.

Flere Nyheder