En far plakat skal passe til din fader

03 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange former for sådan en far plakat derude, for det kan være sådan en, som man kender, hvor der er farjokes på, der er blevet meget populære på det seneste.

Men det kan også være sådan en, der viser, hvad en far siger kontra, hvad han mener i parentes.
Det kan også være en farplakat, der angiver, hvad en far er for en type, og hvorfor man holder af ham, eller den viser den udvikling, som en far gennemgår.

Så kan det endelig også være en farplakat, som der siger noget om den specifikke far, hvor den ikke vil passe på andre fædre, da den er skræddersyet til denne fatter.

Igen kan det også være en, som der handler om et emne, der interesserer denne far, hvor plakaten måske kan passe til en del andre fædre.

Endelig kan man også kombinere vores forslag herover og komme med flere selv.

far plakat

Lav en skræddersyet farplakat

Tit sker det dog, at sådan en far plakat går hen og bliver lidt ensformig at se på, så man ikke begejstres eller griner over den, som man ellers gjorde tidligere, da den lige var frisk og ny.

Godt nok sætter man stadig pris på den, fordi den er en gave, men den siger ikke en så meget mere, hvis den ikke har så meget indhold.

Så det må gerne være en, der appellerer til denne bestemte type mand, så det er en plakat, som faderen kan kigge på over flere omgange og smile over og eventuelt finde nye detaljer på.

Så vil man også meget stolt vise den frem, og man kan bruge den som samtaleemne sammen med andre, der kigger forbi.

Senere kan man mindes sammen med givere denne plakat, da man fik den som gave, og man kan snakke om den periode i livet, da det var aktuelt.

More articles