Det samme galleri kan imponere en på ny

05 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle handler det om, at man kan krydse et galleri af, når man har set det, hvor det så handler om, at man kommer ud at ser så mange som muligt.

Man gider egentlig kun komme tilbage, hvis de får nogle nye udstillinger, og det skal gerne være mange eller nogle sjældne, for ellers bliver det for meget af det samme at se, og man gider ikke gentage sig selv.

Det er en regel, som man har levet under længe, og man har ikke tænkt sig at afvige fra den.

Man gør kun en undtagelse, hvis der er nogle, man kender, der spørger en, om man har lyst til at vise dem en spændende udstilling, og man er nødt til at tage et sikkert valg med noget, som man har oplevet før.

galleri

Men senere når man også til et punkt, hvor man bemærker, at det med at skulle bryde en vane jo også er en vane, så måske skulle en forandring netop være, at man ser det samme igen – så man udvælger http://www.galleri-artexpo.dk/ som et sted at gentage sig selv.

Man fortryder ingenlunde at se det her galleri igen

Man havde ikke de store forventninger til at besøge dette galleri igen, men om det var en anden årstid, at man gik en anden rute, eller at man har forandret sig som menneske er svært at sige, men du oplever i hvert fald galleriet helt anderledes, end hvad du er vant til.

Det er som om, at du ser det på ny, selvom du godt kan genkende, hvad der er udstillet, men der er bare noget over at se det samme igen over tid.

Så nu er du helt sikker med dig selv om, at du gerne vil se nogle af de samme gallerier igen, også selvom der ikke nødvendigvis er kommet noget nyt at se på.

More articles