Derfor er den rigtige seng så vigtig

28 April 2021 Lotte Hindsberg

Fordi du bruger op til 8 timer, altså en tredjedel af dit liv med at sove og fordi det har så stor betydning for, hvordan du har det i de timer hvor du er vågen, er det vigtigt at du har den helt rigtige seng. 

Alle der har prøvet at ligge i den forkerte seng og vågnet op med ondt i ryggen, ved hvor stor betydning det har. 

Står du derfor og skal ud og købe en ny seng, er det vigtigt at du vælger den rigtige, som passer netop til dig og dine behov. Den seng der er den helt rigtige til dig, kan være helt forkert til andre. Du kan se flere senge her https://norliving.dk/shop/frontpage.html.

Få råd og vejledning til valg af seng

Netop fordi det er af så afgørende betydning for dit velfærd at have den rigtige seng er det en god ide at få råd og vejledning til valg af seng af personalet, der hvor du overvejer at købe din seng.

Mange butikker har den service at du kan prøve sengen i et par uger, så kroppen når at vende sig til senge. Den skal jo ligge der i mange timer, så det er ikke noget der bare sker på et par minutter i butikken.

Hvis det viser sig at det er den ikke er den rigtige, kan du levere den tilbage og enten vælge en anden eller få pengene tilbage. 

Hvis i som par skal købe en ny seng er det en god ide at vælge 2 enkeltsenge og sætte dem sammen til en dobbeltseng, i stedet for at købe en stor madras. Da der ofte er forskel i størrelse og vægt, er der også forskel på, hvilken madras i hver især skal have. Dermed sikre i at i for en seng der passer til jer begge.

More articles