Der er noget, du skal notere dig, inden du går gennem den er dør

27 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det her er ikke særligt tit gældende i de private hjem, men mere ude i det offentlige, på institutioner, butikker og meget andet, men alle steder kan dørene være fra Klarwindows.co.uk, så de kan ligne hinanden.

Vi mennesker kan nemlig nogle gange have for travlt med at komme videre, så vi braser gennem en dør, hvor man så stiller en masse spørgsmål til dem, som der er på den anden side, men hvor man så bliver henvist til, at det kunne man få svar på udenfor på døren.

Nogle gange kommer man endda ikke længere end til den her dør, som man så ikke kan åbne, selvom den plejer at være åben, men så kan men læse på den, at stedet har lukket.

Derfor skal man lige stoppe op hver gang og se, om der er noget nyt at læse, for det fremgår måske ikke altid så tydeligt.

dør

Der er næsten altid noget at skrive sig bag øret her ved døren

Andre gange kan det være sådan noget praktisk med, at man skal huske at beskytte sig, inden man går gennem døren, at man skal have noget særligt tøj på, eller der er noget, som man ikke må tage med ind på den anden side af døren.

Det kan også være information, der fortæller en, om det kan svare sig at gå gennem den her dør, for hvis man nu leder efter noget bestemt, som man ikke længere har derinde, så er der ingen grund til at spilde tid med at gå derind at lede.

Vi mennesker kan som regel bedst lide at snakke med andre mennesker, så vi orker ikke den “døde” kommunikation, men det lettere arbejdet for alle parter, hvis man lige undersøger forud, om man kunne finde svar på noget, inden man ulejliger andre mennesker med spørgsmål og andet.

Flere Nyheder