Bliv en bedre projektleder med Project kurser

19 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du projektleder, og ønsker du at effektivisere dine forretningsgange? Så kan du med fordel tilmelde dig et kursus i Microsoft Project.

Hvor finder jeg gode Microsoft Project kurser København?

Hvis du ønsker at optimere dine ydelser som projekt leder eller projekt koordinator, er det en rigtig god idé at lære mere om hvorledes du udnytter de mange muligheder i Microsoft Project. Microsoft Project er nemlig et af de mest anvendte redskaber til projektstyring på verdensplan.

Hvis du føler dig hjemme i Microsoft Project, og ved hvorledes du effektiviserer din projektstyring ved hjælp af dette fleksible og versatile redskab, kan du således arbejde med styring af alle typer projekter i mange forvekslelige sammenhænge.

Hos 4D kan du opgraderer dit kendskab til Microsoft Project og blive en ekspert i anvendelse af det smarte program. Med det grundlæggende Microsoft Project kursus ”Projekt Grundlæggende” får du en grundig indføring i Microsoft Project og alle programmets muligheder. Du vil efter endt kursus forløb være i stand til på selvstændig vis at oprette kurser, identificere afhængigheder, styre projektets opgaver med hensyn til betingelser og deadlines samt allokere og tildele ressourcer, samtidig med at du bevarer overblikket over ressource belastningen.

Der ud over vil du lære at tilpasse formatering og udskrifter, så dine projektplaner fremstår pæne og overskuelige. Og du vil selvfølgelig lære hvorledes du bruger Microsoft Project til at registrere fremdrift og ændringer i planen.

På det efterfølgende kursus ”Project Udvidet” kan du som avanceret bruger af Microsoft Project lære mere om hvorledes du arbejder effektivt og med overblik ved hjælp af Microsoft Project. Her får du anvisninger i at oprette din egne visninger af opgaver og ressourcer, oprette og anvende dine egne filtre, grupper og sorteringer, indsætte formler med dine egne beregninger, arbejde med avanceret søjleformatering, oprette et hovedprojekt med undertidsplaner, eksportere data til Excel og oprette dine egne brugerdefinerede rapporter.

Du kan finde dit rette Microsoft Project kursus på 4d.dk

More articles