Bestil mad ud af huset til studenterfesten

17 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Bliver dit barn snart student, har du måske tænkt over, hvad du skal servere til studenterfesten. For det er jo selvfølgelig en begivenhed, der skal fejres med maner. Hvis du skal have hele familien forbi og alle dit barns venner, kan du se frem til at skulle tilberede en hulens masse mad, hvis du selv vil stå for det. For at slippe for det er det derfor en god ide, at du bestiller mad ud af huset. På den måde kan du nemt invitere så mange, som du gerne vil have med. 

Et af de steder, hvor du nemt kan finde maden til studenterfesten, er hos Kokken og Jomfruen. Det er et cateringfirma, hvor du både kan bestille varm mad, altså det som kokken tilbereder, og kold mad, altså det som smørrebrødsjomfruen tilbereder. Lige meget hvilken form for mad du gerne vil servere for dine gæster, kan du altså nemt finde det hos dem. 

Husk at det er sommer

Det lyder næsten banalt at sige det, men husk, at det er sommer, når du bestiller maden. Hvis du bestiller den nogle måneder i forvejen, kan det være svært at huske, hvor varmt det egentlig kan være der i slutningen af juni, starten af juli måned. Derfor kan du komme til at bestille noget mad, der er alt for tung for jer at spise. Hvis det er meget varm, er der jo mange, der ikke har lyst til store stege og fede sovser. Der kan det i stedet være rart med salater, pasta eller måske en platte med forskellige retter. 

Lige meget hvad du mener, at I vil kunne spise, kan du nemt finde det hos Kokken og Jomfruen. Vil du servere noget let, kan du for eksempel bestille en hyggeplatte. Det er en platte med mange forskellige små retter. Det kan for eksempel være kyllingespyd, pastasalat og grøn salat. 

More articles