Hvor stor skal din drikkedunk være?

19 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er næsten ikke noget ved at have sådan en drikkedunk, der er på størrelse med et ingefærshot, som man kan købe i butikkerne: Så skal det i hvert fald indeholde livsnødvendigt, flydende medicin, eller det skal være nogle hellige dråber, man har gemt til den tur, hvor man skal forsøge at overleve på de yderste reserver.

Men derudover kan det jo heller ikke svare sig at have sådan en gigantisk drikkedunk, som der optager det meste af ens plads i oppakningen, hvor den i sig selv er tung, når den ikke er fyldt op, fordi den vejer og fylder så meget.

Derfor skal man finde den rette drikkedunk, der for det første er lavet af et robust materiale, der ikke går i stykker, og hvor det ikke er lavet af noget ukurant, som der kan afsætte giftstoffer eller andet i det væskende indhold, som man har i dunken.

image

Det er godt med en god drikkedunk i størrelsen

En god drikkedunk er gerne lidt større en lommelærke, men en anelse mindre end et halvandenlitersflaske, som man kan købe nede i supermarkederne – sidstnævnte skal helst have et flot design, der lokker kunder til at købe dem.
Ens drikkedunk skal helst have funktion i hovedsædet først, hvor man bagefter kan se på, hvordan designet skal være.

Man behøver jo heller ikke fylde den helt op hver gang, men hvis man er ude på lange vandreture, hvor man ikke ved, hvornår man kommer forbi næste mulighed for at tanke vand op, så er det meget godt at have den fyldt op hjemmefra.

Man kan også fylde andet i den end vand, men hvis man er på en overlevelsestur, så skal det helst være en væske, der kan opretholde væskebalancen, og hvor man eventuelt kan få tilført nogle vitaminer og lidt sukker.

Derfor skal man gå efter den gyldne middelvej med en drikkedunk her.

More articles